3D-visualisointi rakennusprojekteille.

Rakennusprojektin visualisointia käytetään ennakkomarkkinoinnissa ja helpottamaan kohteen myyntiä.

Miksi 3D-visualisointi rakennuskohteelle on tarpeellinen:
1. Houkuttelevuuden lisääminen: 3D-visualisointi auttaa luomaan houkuttelevampia ja kauniimpia visuaalisia kuvia kohteista, jotka voivat houkutella enemmän potentiaalisia asiakkaita ja ostajia.
2. Tarkempi käsitys: 3D-visualisointi mahdollistaa tarkemman käsityksen siitä, miltä kohde näyttää todellisessa elämässä. Tämä auttaa potentiaalisia asiakkaita ymmärtämään paremmin, mitä he saavat lopulta, ja tekemään tietoisempia päätöksiä.
3. Tehokkaampi markkinointi: 3D-visualisointi mahdollistaa tehokkaampien markkinointityökalujen käytön, kuten valokuvien, videoiden ja animaatioiden, jotka voivat herättää enemmän huomiota ja kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissa.
4. Myyntiprosessin nopeuttaminen: Tarkemman kuvan kohde ja sen ominaisuuksista, 3D-visualisointi voi lyhentää aikaa päätöksenteon ja nopeuttaa myyntiprosessia.
5. Kustannusten vähentäminen: 3D-visualisointi mahdollistaa fyysisten prototyyppien rakentamisen välttämisen, mikä voi vähentää niiden luomiskustannuksia.
6. Erilaisten analyysien suorittaminen: 3D-mallinnuksen avulla voidaan suorittaa erilaisia analyyseja, kuten valaistuksen analyysi, ympäristön analyysi jne. Tämä mahdollistaa kohteen tarkemman määrittelyn ja sen paremman sovittamisen ympäristöönsä, mikä voi parantaa sen houkuttelevuutta potentiaalisille asiakkaille.
Kaiken kaikkiaan 3D-visualisoinnin käyttö on erittäin tehokas työkalu rakennuskohteiden markkinointiin ja myyntiin, mahdollistaen houkuttelevampien ja tarkempien kuvien luomisen kohteista, kustannusten vähentämisen ja myyntiprosessin nopeuttamisen.

TIN Project - 3d-visualisointi 

 Rakennusprojektin visualisointi:

 • omakotitalo tai useita taloja samalla rakennusalueella
 • rivitalo
 • kerrostalo
 • julkinen rakennus (kauppakeskukset, kahvilat, kirjastot, koulut jne.)
 • asuntojen ja talojen sisätilat
 • muut  rakennukset.

  MITÄ TARVITAAN 3D-visualisoinnin tilaamiseksi:
 • Jos sinulla on BIM-malli tai 3D-malli (REVIT, ARHICAD, Tekla, Scetchup ja muita). Projektisi voit tallentaa tiedoston 3D-muodossa (.fbx, .obj, .skp, 3ds, jne.)
 • Jos sinulla on vain projektipiirustukset (pohjapiirustukset, leikkaukset, julkisivut esim. AutoCad:sta), sinun on lähetettävä ne meille erillistä 3D-mallinnusta varten.
 • Muodosta toiveiden luettelo visualisoinnista, käytetyistä materiaaleista tai lähetä esimerkki/kuva.
 • Määritä tarvittava määrä näkökulmia, eli kuinka monta 3D-visualisoitua kuvaa haluat saada. Paketin hinta muodostuu tarpeistasi ja työn määrästä. Laskelman ja tarjouksen voimme lähettää sinulle piirustusten/3D-mallin tarkastelun ja toiveiden luettelon  saamisen  jälkeen.

TIN Project

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa meihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.